Keresés a bubb.hu oldalakon:
Portfólió fotózás
Továbbképzés

Továbbképzés

A Tanár Úr - továbbképzésekVállalati tréningek oktatások továbbképzések teljes körű lebonyolítása külföldön is. Tanfolyamok megszervezése, vezetőképzés.
tréning, továbbképzés, oktatás, tanfolyam
Aupair tanfolyamok BudapestenBébiszitter és aupair kereső családoknak, valamint folyamatos képzések és családkereső bébiszittereknek, aupaireknek. Ha gyermekfelügyelő kell, itt megtalálja!
gyermekfelügyelet, gyerekfelügyelet, nanny, tanfolyam, képzés, aupair, au pair, babysitter, béb
Business és life coachingIványosi-Szabó Zoltán életvezetési tanácsadó, 2011 év coacha segít problémáid felszámolásában coachinggal, ha életed problémákkal van tele.
coaching,coach, NLP coaching, Életvezetési tanácsadás
Folyamatfejlesztési képzésCégvezetőként sokkal kisebb költséggel, folyamatos megtérülést hozó szemléletváltással lényegesen jobb eredményeket tudna elérni, mint a gépek lecserélésével, azaz sok tízmilliós beruházásokkal.
költségcsökkentés, folyamatoptimalizálás, kaizen, lean
KOTK Oktatási Központ - Logisztikai ügyintéző képzésA logisztikai ügyintéz? és a nemzetközi szállítmányozási ügyintéz? bizonyítvány egy tanfolyam keretében is megszerezhet?.Saját vizsgaszervezés, vizsgagarancia.
Logisztikai ügyintéz? tanfolyam,logisztikai ügyintéz? képzés,oktatás,OKJ,logisztikai tanfol
Külföldi munka, álláslehetőségHa már rendelkezik szakirányú végzettséggel, segíthetünk a külföldi munkavállalásban, amennyiben pedig még nincs megfelel? képesítése, nálunk megszerezheti.
külföldi munka,munkaer? közvetítés
Mérlegképes könyvelő továbbképzésMérlegképesKreditpontok.hu
MérlegképesKreditpontok.hu
Mérlegképes könyvelő továbbképzésKét nap sok idő, ne vesztegesse el fapados továbbképzéseken, válassza inkább az első osztályt! Meglátja, a Pentánál nemcsak hasznos ismeretekkel vértezzük fel! Az adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők 18 kreditpontot kapnak. A Könyvvizsgálói Kamara által adott kreditpont értéke a megyei kamarák döntése alapján helyszínenként változó.
mérlegképes könyvelő, továbbképzés
Műköröm tanfolyamMűköröm tanfolyam, műkörmös tanfolyam, továbbképzések. Műkörömépítő szakma a Díjnyertes műköröm szakiskolától 4 hónap alatt. Bajnok tanárok és tanulók.
Budapest, műköröm tanfolyam, műkörmös tanfolyam, műkörömépítő tanfolyamok, müköröm ta
OKLEVEL.HU - Országos Jelentkezési Központ
Stratégiai tervezés workshophegyinora.hu - SolutionCafés Vezetési Tanácsadó Kft.
stratégia, tervezés, kreativitás, workshop, stratégiai workshop, stratégiai tervezés, csapatmu
Tanfolyam.hu - Út a tudáshozOrszágos képzés nappali, levelező és távoktatásban. Masszőr képzés, szociális és egészségügyi képzés. Szépségápolás, műkörmös tanfolyam, gyógypedagógiai képzések az ország egész területén.
távoktatás, levelező, tantermi, oktatás, képzés, tanfolyam
Tanulás, munka Angliában, Írországban, Ausztráliáb
A Munka linkgyűjtő szerkesztője: ismeretlen

Munka

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat